söndag 23 september 2012

Vintern rasat ut...

Nu är det vår här i Nya Zeeland. Nya blommor börjar dyka upp längs vägkanterna och träden är lite grönare. Ljusare och varmare har det också blivit. Den gångna helgen bjöd på två fantastiska dagar med klarblå himmel, spegelblankt hav och strålande sol. Självklart har vi tillbringat så mycket tid som möjligt utomhus, men något bad har det inte blivit. Det är fortfarande lite kallt för det. Vi prövade för ett par veckor sedan, men nu får det nog vänta ett tag.

Kallt!
På stranden har vi i alla fall varit. Och på vattnet.



Den största nyheten är nog att vi har köpt en båt tillsammans med två andra familjer. Den kommer att användas flitigt framöver. Särskilt när Emma avslutat dykkursen som vi anmält henne till. Då kan vi till exempel ordna sådana här till middag:

Gott!

Jobb och skola flyter på. Viggo tycker verkligen om att gå i skolan och han lär sig nya saker i rasande fart. Nu är det nästan inga problem att hänga med i undervisningen, och han använder mer och mer engelska ord och meningar. På den internationella "Talk Like a Pirate Day" klädde barnen ut sig. Det fanns bara kostymer i vuxenstorlek, så pappa fick leka skräddare och justera kläderna något.


Ahoy, ye land lubbers!

Arrr!

Det var allt för den här gången.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar