onsdag 25 juli 2012

Lite av varje

Nu har det slutat regna igen här i Whakatane. Det var ganska ordentligt blött ett par dagar, men nu verkar det bli bättre igen.


Idag var Viggo ensam i skolan för första gången. Pappa följde med och stannade till strax före "morning tea", och sedan kom mamma till klassen vid lunchtid. Det gick jättebra och Viggo var jätteglad över sin prestation. Efter skolan väntade fotbollsträning med Ohopes fotbollslag innan det blev dags för bad, kvällsmat och läxor.

Vi fortsätter att förundras över hur otroligt snälla och hjälpsamma alla är här. Idag kom en av mammorna i klassen fram och berättade att hon kunde ordna en jättefin begagnad cykel åt Viggo nästan gratis. Precis vad vi behöver. Viggo kommer att bli jätteglad. Det är visserligen lite för långt att cykla till skolan, men det finns ju andra saker att göra med en cykel.

Det är vanligt med olika insamlingar och välgörenhetsaktiviteter här. Skolan i Ohope behöver pengar till en ny pool, så därför anordnar man en bal. Temat är Titanic, så det gäller att klä sig passande.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar